Sinds 2008 heeft het Franse watermerk Evian samengewerkt met verschillende ontwerpers om een beperkte oplage van flesjes te ontwerpen. Voor de collectie van 2013 koos Evian voor de Amerikaanse modeontwerpster Diane von Furstenberg. Dat meldt WWD.

Het flesje zal te koop zijn vanaf november van dit jaar. Tot op heden waren de samenwerkingen met Issey Miyake, Sir Paul Smith, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix en Courrèges een succes. Wereldwijd werden er in meer dan 150 landen al 10 miljoen van de designer flesjes verkocht. (RDM)

Sinds 2008 heeft het Franse watermerk Evian samengewerkt met verschillende ontwerpers om een beperkte oplage van flesjes te ontwerpen. Voor de collectie van 2013 koos Evian voor de Amerikaanse modeontwerpster Diane von Furstenberg. Dat meldt WWD. Het flesje zal te koop zijn vanaf november van dit jaar. Tot op heden waren de samenwerkingen met Issey Miyake, Sir Paul Smith, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix en Courrèges een succes. Wereldwijd werden er in meer dan 150 landen al 10 miljoen van de designer flesjes verkocht. (RDM)