Onder meer Kelly Brook, Sophia Loren en Christina Hendricks uit de tv-serie Mad Men staan in de lijst, samengesteld door een enquête onder 2000 Britten. Maar wie heeft er de allermooiste rondingen?

De mooiste rondingen zijn, volgens mannen én vrouwen, die van actrice Marilyn Monroe. Een halve eeuw na haar overlijden blijft de actrice nog steeds tot de verbeelding spreken. Dat blijkt uit een enquête uitgevoerd onder 2000 Britten in opdracht van Peugeot.

Maar ook de vormen van het Britse model Kelly Brook worden gewaardeerd, want zij eindigde op de tweede plaats in de lijst. Op de derde plaats staat Raquel Welch, op de voet gevolgd door Sophia Loren en Jayne Mansfield. De top 10 biedt ook een plekje aan 'Mad Men'-actrice Christina Hendricks en de reality-ster Kim Kardashian. Dat meldt Daily Mail. Rondingen

Uit de enquête blijkt dat meer dan de helft van de deelnemers, 60% om precies te zijn, stevige rondingen verkiest. Mannen geven aan dat ze het achterwerk als meest aantrekkelijke ronding beschouwen, daarna volgt het decolleté en de taille. Vrouwen daarentegen verkiezen vooral de taille, en laten het achterwerk en het decolleté ver achter zich. (LVR)

Onder meer Kelly Brook, Sophia Loren en Christina Hendricks uit de tv-serie Mad Men staan in de lijst, samengesteld door een enquête onder 2000 Britten. Maar wie heeft er de allermooiste rondingen? De mooiste rondingen zijn, volgens mannen én vrouwen, die van actrice Marilyn Monroe. Een halve eeuw na haar overlijden blijft de actrice nog steeds tot de verbeelding spreken. Dat blijkt uit een enquête uitgevoerd onder 2000 Britten in opdracht van Peugeot. Maar ook de vormen van het Britse model Kelly Brook worden gewaardeerd, want zij eindigde op de tweede plaats in de lijst. Op de derde plaats staat Raquel Welch, op de voet gevolgd door Sophia Loren en Jayne Mansfield. De top 10 biedt ook een plekje aan 'Mad Men'-actrice Christina Hendricks en de reality-ster Kim Kardashian. Dat meldt Daily Mail. Rondingen Uit de enquête blijkt dat meer dan de helft van de deelnemers, 60% om precies te zijn, stevige rondingen verkiest. Mannen geven aan dat ze het achterwerk als meest aantrekkelijke ronding beschouwen, daarna volgt het decolleté en de taille. Vrouwen daarentegen verkiezen vooral de taille, en laten het achterwerk en het decolleté ver achter zich. (LVR)