In 2014 deed Choupette mee aan twee grote "modelopdrachten", één voor het Duits autobedrijf Opel en één voor het Japans cosmeticabedrijf Shu Uemura.

3,22 miljoen dollar jaarloon

In een recent interview met New York Magazine, liet Karl het exacte jaarloon van zijn "rijkste en mooiste ter wereld" vallen: maar liefst 3,22 miljoen dollar. Volgens Lagerfeld is dat jaarloon slechts een begin van de modelopdrachten die haar in de toekomst staan te wachten. In Lagerfelds verheven wereld is Choupette een koningin waarvoor uitsluitend exclusieve opdrachten van prestigieuze merken zijn weggelegd. Zo zou de promotie van eetwaren absoluut uit den boze zijn. 'Daar is ze veel te gesofisticeerd voor'.

Lucky cat

De witte miljonairskat werd zelfs opgenomen in de lijst van 100+ stylish animals van het gerenommeerde lifestylemagazine Lucky, en sierde daarbovenop zelfs de cover van de nieuwst editie. Dat maakte hoofdredacteur van lifestylemagazine Lucky, Eva Chen, bekend met een foto op Instagram, met aan haar zijde niemand minder dan Karl Lagerfeld. Al moeten we dit misschien met een korreltje zout nemen, aangezien het nieuws vandaag (1 april) werd bekendgemaakt.

In een recent interview met New York Magazine, deed Karl enkele interessante weetjes over Choupette uit de doeken, zo liet hij onder andere weten dat ze andere katten haat en kinderen absoluut niet kan uitstaan. Ook gaf hij mee dat het witte beestje dag en nacht verblijft aan zijn zijde, en er 24 op 24 twee persoonlijke dienstmeisjes voor haar klaarstaan die naast het entertainen van de lieflijke kat, vooral instaan voor het onderhouden van haar 'prachtige witte haren en diepblauwe kijkers'. 'Choupette is het middelpunt van dit universum, als je haar zou zien, zou je het verstaan', volgens Lagerfeld.

(LD)

In 2014 deed Choupette mee aan twee grote "modelopdrachten", één voor het Duits autobedrijf Opel en één voor het Japans cosmeticabedrijf Shu Uemura.3,22 miljoen dollar jaarloonIn een recent interview met New York Magazine, liet Karl het exacte jaarloon van zijn "rijkste en mooiste ter wereld" vallen: maar liefst 3,22 miljoen dollar. Volgens Lagerfeld is dat jaarloon slechts een begin van de modelopdrachten die haar in de toekomst staan te wachten. In Lagerfelds verheven wereld is Choupette een koningin waarvoor uitsluitend exclusieve opdrachten van prestigieuze merken zijn weggelegd. Zo zou de promotie van eetwaren absoluut uit den boze zijn. 'Daar is ze veel te gesofisticeerd voor'.In een recent interview met New York Magazine, deed Karl enkele interessante weetjes over Choupette uit de doeken, zo liet hij onder andere weten dat ze andere katten haat en kinderen absoluut niet kan uitstaan. Ook gaf hij mee dat het witte beestje dag en nacht verblijft aan zijn zijde, en er 24 op 24 twee persoonlijke dienstmeisjes voor haar klaarstaan die naast het entertainen van de lieflijke kat, vooral instaan voor het onderhouden van haar 'prachtige witte haren en diepblauwe kijkers'. 'Choupette is het middelpunt van dit universum, als je haar zou zien, zou je het verstaan', volgens Lagerfeld.(LD)