Volgens verschillende Britse media, waaronder 'Mail on Sunday' en 'Cosmopolitan', is de Britse prins George op een natuurlijke wijze ter wereld gekomen. Bovendien zou Kate Middleton elke vorm van verdoving of pijnstillers geweigerd hebben en dat tot grote verbazing van het medische personeel.

Het medische personeel van het St. Mary's hospital in London zou erg onder de indruk zijn geweest van de rustige Kate Middleton. De 'Mail On Sunday' schrijft dat Kate Middleton op een natuurlijke manier is bevallen en dat alles volgens plan verliep.

Bovendien weigerde Kate elke vorm van verdoving, epidurale of pijnstillers, om haar pijn te verlichten tijdens de 11-uur durende bevalling.

Uiteindelijk zou prins George geboren zijn om 16.30 uur op maandag 22 juli in aanwezigheid van vier vroedvrouwen en de voormalige gynaecoloog van de Queen zelf. De baby kwam ter wereld in de luxueuze kamer, kostplaatje 5000 pond per nacht, van het St. Mary's Hospital. (LVR)

Volgens verschillende Britse media, waaronder 'Mail on Sunday' en 'Cosmopolitan', is de Britse prins George op een natuurlijke wijze ter wereld gekomen. Bovendien zou Kate Middleton elke vorm van verdoving of pijnstillers geweigerd hebben en dat tot grote verbazing van het medische personeel. Het medische personeel van het St. Mary's hospital in London zou erg onder de indruk zijn geweest van de rustige Kate Middleton. De 'Mail On Sunday' schrijft dat Kate Middleton op een natuurlijke manier is bevallen en dat alles volgens plan verliep. Bovendien weigerde Kate elke vorm van verdoving, epidurale of pijnstillers, om haar pijn te verlichten tijdens de 11-uur durende bevalling. Uiteindelijk zou prins George geboren zijn om 16.30 uur op maandag 22 juli in aanwezigheid van vier vroedvrouwen en de voormalige gynaecoloog van de Queen zelf. De baby kwam ter wereld in de luxueuze kamer, kostplaatje 5000 pond per nacht, van het St. Mary's Hospital. (LVR)