Actrices Demi Moore, Olivia Newton-John en Helen Mirren worden beschouwd als vrouwen die mooi oud worden. Dat blijkt uit een enquête onder 1300 vrouwen.

De 50-jarige Demi Moore, die niet onder stoelen of banken steekt dat ze regelmatig schoonheidsbehandelingen ondergaat om er jonger uit te zien, kreeg maar liefst 55 procent van de stemmen bij de enquête van MyCelebrityFashion. Dat schrijft de Telegraph.

Na Demi Moore, volgen op de tweede plaats Olivia Newton-John met 41 procent van de stemmen en Helen Mirren eindigde op de derde plaats met 39 procent. De top-5 wordt compleet gemaakt met Michelle Obama en actrice Michelle Pfeiffer.

De enquête vroeg ook naar hoe vrouwen zich voelen bij het ouder worden. Bijna 80 procent van de vrouwen maakt zich zorgen over de invloed die het ouder worden heeft op hun uiterlijk. Ze laten zich dan ook inspireren door de trucjes van de sterren om de tekenen van het ouder worden te verbergen. Maar de vrouwen proberen zich ook met kleine middeltjes te behelpen en smeren dagelijks dag- en nachtcrème om de rimpels tegen te gaan. (LVR)

Actrices Demi Moore, Olivia Newton-John en Helen Mirren worden beschouwd als vrouwen die mooi oud worden. Dat blijkt uit een enquête onder 1300 vrouwen. De 50-jarige Demi Moore, die niet onder stoelen of banken steekt dat ze regelmatig schoonheidsbehandelingen ondergaat om er jonger uit te zien, kreeg maar liefst 55 procent van de stemmen bij de enquête van MyCelebrityFashion. Dat schrijft de Telegraph. Na Demi Moore, volgen op de tweede plaats Olivia Newton-John met 41 procent van de stemmen en Helen Mirren eindigde op de derde plaats met 39 procent. De top-5 wordt compleet gemaakt met Michelle Obama en actrice Michelle Pfeiffer. De enquête vroeg ook naar hoe vrouwen zich voelen bij het ouder worden. Bijna 80 procent van de vrouwen maakt zich zorgen over de invloed die het ouder worden heeft op hun uiterlijk. Ze laten zich dan ook inspireren door de trucjes van de sterren om de tekenen van het ouder worden te verbergen. Maar de vrouwen proberen zich ook met kleine middeltjes te behelpen en smeren dagelijks dag- en nachtcrème om de rimpels tegen te gaan. (LVR)