Demi Lovato gaat uit de kleren voor Vanity Fair met een goede reden. De zangeres wil namelijk andere vrouwen empoweren. In de shoot draagt ze geen kleren, geen make-up en werden de beelden niet bewerkt achteraf. De 23-jarige ster kreeg in het verleden te kampen met eetstoornissen en haatte elke centimeter van haar lichaam.

Die duistere periode in haar leven heeft ze achter zich gelaten. 'Ik heb een manier gevonden om van mezelf te houden en ook het lichaam dat ik gekregen heb lief te hebben.'

'Ik heb geleerd dat het leven kort is. Je moet je instincten volgen en doen wat jou gelukkig maakt,' laat Lovato optekenen in het magazine. Met de getalenteerde fotograaf Patrick Ecclesine achter de lens werd de beeldenreeks dan ook heel erg mooi en inspirerend.

Een brok energie, positiviteit en schoonheid: een vrouw naar ons hart.

(LP)

Demi Lovato gaat uit de kleren voor Vanity Fair met een goede reden. De zangeres wil namelijk andere vrouwen empoweren. In de shoot draagt ze geen kleren, geen make-up en werden de beelden niet bewerkt achteraf. De 23-jarige ster kreeg in het verleden te kampen met eetstoornissen en haatte elke centimeter van haar lichaam. Die duistere periode in haar leven heeft ze achter zich gelaten. 'Ik heb een manier gevonden om van mezelf te houden en ook het lichaam dat ik gekregen heb lief te hebben.' 'Ik heb geleerd dat het leven kort is. Je moet je instincten volgen en doen wat jou gelukkig maakt,' laat Lovato optekenen in het magazine. Met de getalenteerde fotograaf Patrick Ecclesine achter de lens werd de beeldenreeks dan ook heel erg mooi en inspirerend. Een brok energie, positiviteit en schoonheid: een vrouw naar ons hart. (LP)