Het Deense blad 'Se og Hoer' zal de topless foto's van Kate Middleton morgen exclusief publiceren. Dit vlak nadat een rechter in Frankrijk een verbod heeft opgelegd op de verder publicatie van de foto's. Het is het vierde tijdschrift dat de beruchte foto's van Kate publiceert.

"'Seg og Hoer' is er exclusief in geslaagd voor Denemarken foto's te bemachtigen van de hertoging van Cambridge, Kate", staat te lezen op de website van het Deense tijdschrift. In totaal zullen er zestien pagina's aan het onderwerp worden gewijd en het tijdschrift zal de foto's vervolgens niet op hun website publiceren. Hoofdredacteur Kim Henningsen is voor het bekend maken en publiceren van de foto's : "We moeten de nieuwsgierigheid van onze lezers bevredigen. Het is voor ons relevant wanneer een hertogin en de toekomstige koningin van Engeland uit eigen beweging haar borsten toont op een plaats die zichtbaar is vanaf de openbare weg".

De Deense tijdschrift heeft niet bekendgemaakt hoe het aan de foto's is gekomen en de woordvoerder van het magazine is niet voor commentaar bereikbaar. (Belga/LVR)

Het Deense blad 'Se og Hoer' zal de topless foto's van Kate Middleton morgen exclusief publiceren. Dit vlak nadat een rechter in Frankrijk een verbod heeft opgelegd op de verder publicatie van de foto's. Het is het vierde tijdschrift dat de beruchte foto's van Kate publiceert. "'Seg og Hoer' is er exclusief in geslaagd voor Denemarken foto's te bemachtigen van de hertoging van Cambridge, Kate", staat te lezen op de website van het Deense tijdschrift. In totaal zullen er zestien pagina's aan het onderwerp worden gewijd en het tijdschrift zal de foto's vervolgens niet op hun website publiceren. Hoofdredacteur Kim Henningsen is voor het bekend maken en publiceren van de foto's : "We moeten de nieuwsgierigheid van onze lezers bevredigen. Het is voor ons relevant wanneer een hertogin en de toekomstige koningin van Engeland uit eigen beweging haar borsten toont op een plaats die zichtbaar is vanaf de openbare weg". De Deense tijdschrift heeft niet bekendgemaakt hoe het aan de foto's is gekomen en de woordvoerder van het magazine is niet voor commentaar bereikbaar. (Belga/LVR)