De familie van Kim Kardashian zit niet krap bij kas, verre van. Maar de familie verkocht hun spullen ten voordele van het goede doel. De camera's van hun tv-show 'Keeping up with the Kardashians' waren natuurlijk in de buurt.

Een 'yard sale', of uitverkoop in de tuin, is iets wat Amerikanen heel vaak doen. Maar van een familie als de Kardashians zijn we dit niet gewoon. De zussen Kardashian en mama Kris verkochten allerlei spullen voor het goede doel. Beha's (!), kleding, huishoudelijke spullen en kunstwerken werden te koop aangeboden.

De opbrengst van zo'n 9000 euro, nadat de Kardashians ook zelf even in de buidel hadden getast, zal verdeeld worden onder 'The Greater Los Angeles Fisher House Foundation' en 'No Kid Hungry'. Heel erg nobel van de bekende tv-familie, maar zoals het een Hollywoodster betaamt, was ook een cameraploeg aanwezig. De familie wordt immers op de voet gevolgd door een resem cameramannen voor hun realityshow op E! Entertainment. (AB)

De familie van Kim Kardashian zit niet krap bij kas, verre van. Maar de familie verkocht hun spullen ten voordele van het goede doel. De camera's van hun tv-show 'Keeping up with the Kardashians' waren natuurlijk in de buurt.Een 'yard sale', of uitverkoop in de tuin, is iets wat Amerikanen heel vaak doen. Maar van een familie als de Kardashians zijn we dit niet gewoon. De zussen Kardashian en mama Kris verkochten allerlei spullen voor het goede doel. Beha's (!), kleding, huishoudelijke spullen en kunstwerken werden te koop aangeboden.De opbrengst van zo'n 9000 euro, nadat de Kardashians ook zelf even in de buidel hadden getast, zal verdeeld worden onder 'The Greater Los Angeles Fisher House Foundation' en 'No Kid Hungry'. Heel erg nobel van de bekende tv-familie, maar zoals het een Hollywoodster betaamt, was ook een cameraploeg aanwezig. De familie wordt immers op de voet gevolgd door een resem cameramannen voor hun realityshow op E! Entertainment. (AB)