De Britse pers is er stellig van overtuigd dat de verloving van prins Harry en zijn vriendin Cressida Bonas niet lang meer op zich zal laten wachten. Haar broer heeft zich gemengd in de discussie en noemt de geruchten belachelijk.

In een interview met de Evening Standard vertelt Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe, qua naam kan dit tellen, dat de geruchtenmolen onnodig op gang is gekomen. Hij verdedigt zijn zus en zegt dat de media-aandacht te veel dreigt te worden voor haar. 'Ze is geen harde tante, maar een erg gevoelig en lief meisje', aldus haar broer.

'Het is niet eenvoudig om een royal te daten of er zelfs mee te huwen. Het is op een bepaalde manier helemaal anders dan dat je trouwt met een gewoon persoon van een gewone familie. De inbreuk op je privacy is echt erg. Sommige mensen kunnen ertegen, maar anderen zouden zich hun hele leven moeten verbergen. En dat is erg uitputtend', verklaart Cressidas broer.

Sinds Cressida in juli 2012 aan de zijde verscheen van prins Harry voor de première van 'Dark Knight Rises' is het geen minuut stil geweest rond haar persoon. Hoewel ze zich relatief goed anoniem weten te houden, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Maar voorlopig hoeven we dus geen huwelijksklokken te verwachten. (AB)

De Britse pers is er stellig van overtuigd dat de verloving van prins Harry en zijn vriendin Cressida Bonas niet lang meer op zich zal laten wachten. Haar broer heeft zich gemengd in de discussie en noemt de geruchten belachelijk.In een interview met de Evening Standard vertelt Jacobi Anstruther-Gough-Calthorpe, qua naam kan dit tellen, dat de geruchtenmolen onnodig op gang is gekomen. Hij verdedigt zijn zus en zegt dat de media-aandacht te veel dreigt te worden voor haar. 'Ze is geen harde tante, maar een erg gevoelig en lief meisje', aldus haar broer.'Het is niet eenvoudig om een royal te daten of er zelfs mee te huwen. Het is op een bepaalde manier helemaal anders dan dat je trouwt met een gewoon persoon van een gewone familie. De inbreuk op je privacy is echt erg. Sommige mensen kunnen ertegen, maar anderen zouden zich hun hele leven moeten verbergen. En dat is erg uitputtend', verklaart Cressidas broer.Sinds Cressida in juli 2012 aan de zijde verscheen van prins Harry voor de première van 'Dark Knight Rises' is het geen minuut stil geweest rond haar persoon. Hoewel ze zich relatief goed anoniem weten te houden, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Maar voorlopig hoeven we dus geen huwelijksklokken te verwachten. (AB)