In december maakte Chanel bekend dat de Amerikaanse actrice het nieuwe gezicht was van het modelabel. Zopas loste Chanel een allereerste 'achter de schermen'-filmpje met Kristen Stewart als een romantische Westernheldin.

De Chanel 'Métiers d'Art'-collectie is een jaarlijke collectie waarmee het label wil tonen hoe sterk ze staan op het vlak van vakmanschap. Dit jaar was het thema 'romantic Western' en Kristen Stewart schittert in haar eerste campagne voor het merk dus als een stoere, elegante cowgirl. 'We kozen de looks uit de collectie die het beste bij me pasten. Karl Lagerfeld slaagde erin me cool te maken, zonder dat ik er veel moeite moest voor doen', vertelde Stewart over de shoot aan het magazine People.

Deze speciale collectie, die voorgesteld werd tijdens een grootse show in Dallas, is dus een mix van Westernlooks en vrouwelijke elegantie. Van poncho's en stoere cowboyboots over tassels en hoedjes. De hele shoot werd vastgelegd in een filmpje, waarbij je Karl Lagerfeld aan het werk ziet als fotograaf. (AB)

In december maakte Chanel bekend dat de Amerikaanse actrice het nieuwe gezicht was van het modelabel. Zopas loste Chanel een allereerste 'achter de schermen'-filmpje met Kristen Stewart als een romantische Westernheldin.De Chanel 'Métiers d'Art'-collectie is een jaarlijke collectie waarmee het label wil tonen hoe sterk ze staan op het vlak van vakmanschap. Dit jaar was het thema 'romantic Western' en Kristen Stewart schittert in haar eerste campagne voor het merk dus als een stoere, elegante cowgirl. 'We kozen de looks uit de collectie die het beste bij me pasten. Karl Lagerfeld slaagde erin me cool te maken, zonder dat ik er veel moeite moest voor doen', vertelde Stewart over de shoot aan het magazine People.Deze speciale collectie, die voorgesteld werd tijdens een grootse show in Dallas, is dus een mix van Westernlooks en vrouwelijke elegantie. Van poncho's en stoere cowboyboots over tassels en hoedjes. De hele shoot werd vastgelegd in een filmpje, waarbij je Karl Lagerfeld aan het werk ziet als fotograaf. (AB)