In Berlijn werd superster David Beckham uitgeroepen tot meest stijlvolle man van 2013. Hij ging de prijs zelf ophalen in de Duitse hoofdstad.

De ex-voetballer ging de prijs voor 'meest stijlvolle man ter wereld', op de GQ Awards, zelf ophalen, vrouw Victoria en kinderen waren niet aanwezig op de prijsuitreiking in Berlijn. De hoofdredacteur van de Duitse editie van GQ Magazine, José Redondo-Vega, was alvast in de wolken. "Hij weet als geen ander atleet stijl en mode te vertegenwoordigen," aldus Redondo-Vega aan E!Online.

Andere sterren die die avond in de prijzen vielen waren onder meer Kylie Minogue, zij won de prijs voor Dame van het Jaar. Anastacia won een award voor haar betrokkenheid bij de strijd tegen borstkanker en zanger Robin Thicke kreeg een prijs voor zijn hit 'Blurred Lines'.

De GQ Awards worden in elf verschillende landen georganiseerd. (LVR)

In Berlijn werd superster David Beckham uitgeroepen tot meest stijlvolle man van 2013. Hij ging de prijs zelf ophalen in de Duitse hoofdstad. De ex-voetballer ging de prijs voor 'meest stijlvolle man ter wereld', op de GQ Awards, zelf ophalen, vrouw Victoria en kinderen waren niet aanwezig op de prijsuitreiking in Berlijn. De hoofdredacteur van de Duitse editie van GQ Magazine, José Redondo-Vega, was alvast in de wolken. "Hij weet als geen ander atleet stijl en mode te vertegenwoordigen," aldus Redondo-Vega aan E!Online. Andere sterren die die avond in de prijzen vielen waren onder meer Kylie Minogue, zij won de prijs voor Dame van het Jaar. Anastacia won een award voor haar betrokkenheid bij de strijd tegen borstkanker en zanger Robin Thicke kreeg een prijs voor zijn hit 'Blurred Lines'. De GQ Awards worden in elf verschillende landen georganiseerd. (LVR)