Op 22 augustus lanceert H&M de nieuwe ondergoedcampagne met voormalig topvoetballer David Beckham. De Zweedse keten lekte vandaag al enkele 'achter de schermen'-beelden.

De 38-jarige Beckham ziet er in deze exclusieve beelden opnieuw uiterst strak uit, inclusief het imposante stel buikspieren. U hoort ons niet klagen. Beckham is met deze shoot niet aan zijn proefstuk toe, hij is ondertussen bijna twee jaar het gezicht - of het lijf - van zijn eigen ondergoedlijn voor mannen van H&M.

De gloednieuwe herfstcampagne voor de David Beckham Bodywear Collection speelt zich af in een kleedkamer van een sportploeg. We wanen ons meteen in een traditionele, Amerikaanse 'high school'. 'Heritage' is ook meteen de sfeer die de ondergoedlijn dit seizoen uitstraalt. Terug naar de traditie, terug naar de pure sport. Van de traditionele boxershorts tot 'baggy' pyjamabroeken en shirts met lange mouwen. Beckham is alvast erg enthousiast over de items in zijn collectie. 'Ik hou enorm van de atletische 'heritage' stijl. Bovendien was het geweldig om in zo'n 'old fashioned' kleedruimte te shooten. Helemaal terug naar mijn roots', aldus Beckham. (AB)

Op 22 augustus lanceert H&M de nieuwe ondergoedcampagne met voormalig topvoetballer David Beckham. De Zweedse keten lekte vandaag al enkele 'achter de schermen'-beelden.De 38-jarige Beckham ziet er in deze exclusieve beelden opnieuw uiterst strak uit, inclusief het imposante stel buikspieren. U hoort ons niet klagen. Beckham is met deze shoot niet aan zijn proefstuk toe, hij is ondertussen bijna twee jaar het gezicht - of het lijf - van zijn eigen ondergoedlijn voor mannen van H&M.De gloednieuwe herfstcampagne voor de David Beckham Bodywear Collection speelt zich af in een kleedkamer van een sportploeg. We wanen ons meteen in een traditionele, Amerikaanse 'high school'. 'Heritage' is ook meteen de sfeer die de ondergoedlijn dit seizoen uitstraalt. Terug naar de traditie, terug naar de pure sport. Van de traditionele boxershorts tot 'baggy' pyjamabroeken en shirts met lange mouwen. Beckham is alvast erg enthousiast over de items in zijn collectie. 'Ik hou enorm van de atletische 'heritage' stijl. Bovendien was het geweldig om in zo'n 'old fashioned' kleedruimte te shooten. Helemaal terug naar mijn roots', aldus Beckham. (AB)