Het gaat de 26-jarige socialite voor de wind. Na haar relatie met prins Harry belandde ze niet in een zwart gat. Ze vulde dat echter met een hele reeks aan leuke opdrachten, van een rol in een Hollywoodfilm tot muze voor de Britse modelabels Mulberry en Burberry.

Een jaartje geleden beëindigden prins Harry en Cressida Bonas hun relatie. Het is voor velen een ijdele meisjesdroom om ooit als een echte prinses door het leven te gaan. Bij de meesten blijft het bij dromen en als we Cressida mogen geloven is dat maar beter zo. 'De persaandacht was enorm. Wanneer ik hen te woord moest staan, beschouwde ik dat als een job, een opdracht', vertelt Bonas.

Bovendien leerde Bonas ook dat je echt gefileerd wordt als geliefde van een royal. 'Het grootste gedeelte van wat over ons werd geschreven, was niet correct. Je mag nooit vergeten dat dit een soort van ruis is, al is het soms erg luide ruis.' Maar ondertussen slaagt ze er wonderwel in om alles wat er toen gebeurde te relativeren.

Cressida Bonas timmert dus duchtig aan haar eigen carrière. En het is vooral dat waar ze zich nu op wil focussen. 'Ik hoop dat mensen mij stilletjesaan niet meer zien als de ex van, maar me zullen appreciëren om mijn eigen talenten.' (AB / Via The Sunday Times - Elle.nl)

Het gaat de 26-jarige socialite voor de wind. Na haar relatie met prins Harry belandde ze niet in een zwart gat. Ze vulde dat echter met een hele reeks aan leuke opdrachten, van een rol in een Hollywoodfilm tot muze voor de Britse modelabels Mulberry en Burberry.Een jaartje geleden beëindigden prins Harry en Cressida Bonas hun relatie. Het is voor velen een ijdele meisjesdroom om ooit als een echte prinses door het leven te gaan. Bij de meesten blijft het bij dromen en als we Cressida mogen geloven is dat maar beter zo. 'De persaandacht was enorm. Wanneer ik hen te woord moest staan, beschouwde ik dat als een job, een opdracht', vertelt Bonas.Bovendien leerde Bonas ook dat je echt gefileerd wordt als geliefde van een royal. 'Het grootste gedeelte van wat over ons werd geschreven, was niet correct. Je mag nooit vergeten dat dit een soort van ruis is, al is het soms erg luide ruis.' Maar ondertussen slaagt ze er wonderwel in om alles wat er toen gebeurde te relativeren.Cressida Bonas timmert dus duchtig aan haar eigen carrière. En het is vooral dat waar ze zich nu op wil focussen. 'Ik hoop dat mensen mij stilletjesaan niet meer zien als de ex van, maar me zullen appreciëren om mijn eigen talenten.' (AB / Via The Sunday Times - Elle.nl)