Het 29-jarige model Daria Werbowy neemt de fakkel over van Miranda Kerr als gezicht van de modeketen Mango. Dat meldt WWD.

Het Oekraïense model Daria Werbowy zal schitteren in de lentecampagne van de Spaanse keten Mango.

'Naast haar indrukwekkende carrière, waarin ze het gezicht is geweest voor de beste merken in de mode- en cosmeticawereld, representeert Daria perfect de waarden van Mango. Ze is een jonge vrouw met een sterke persoonlijkheid en een fantastische stijl,' vertelde Ninova Vila van het Spaanse bedrijf.

De beelden voor de lentecampagne werden geschoten door Josh Olins in Lanzarote en zullen in maart verspreid worden.

Met deze opdracht voor Mango sluit Daria zich aan bij heel wat bekende namen zoals Penélope Cruz, Naomi Campbell, Diane Kruger, Milla Jovovich en vele anderen die in het verleden het gezicht mochten zijn voor de keten. (LP)

Het 29-jarige model Daria Werbowy neemt de fakkel over van Miranda Kerr als gezicht van de modeketen Mango. Dat meldt WWD. Het Oekraïense model Daria Werbowy zal schitteren in de lentecampagne van de Spaanse keten Mango. 'Naast haar indrukwekkende carrière, waarin ze het gezicht is geweest voor de beste merken in de mode- en cosmeticawereld, representeert Daria perfect de waarden van Mango. Ze is een jonge vrouw met een sterke persoonlijkheid en een fantastische stijl,' vertelde Ninova Vila van het Spaanse bedrijf. De beelden voor de lentecampagne werden geschoten door Josh Olins in Lanzarote en zullen in maart verspreid worden. Met deze opdracht voor Mango sluit Daria zich aan bij heel wat bekende namen zoals Penélope Cruz, Naomi Campbell, Diane Kruger, Milla Jovovich en vele anderen die in het verleden het gezicht mochten zijn voor de keten. (LP)