Stevens, die bekend werd als Matthew Crawley in het Brits kostuumdrama Downton Abbey, haalde het van de gebruikelijke stijlvolle Britse mannen zoals David Beckham, Daniel Craig, Jude Law, Robert Pattinson en de mannen uit de koninklijke familie. Bij GQ hebben ze allemaal een man crush op de jonge gentleman en zijn ze van mening dat elke GQ man zich zou moeten kleden zoals hun grote voorbeeld.

Oscar Wilde zei ooit 'men zou ofwel een kunstwerk moeten zijn, ofwel een kunstwerk dragen', en wie zijn wij om deze dandy tegen te spreken? Ook wij houden van stijlvolle mannen en lijstjes en selecteerden daarom enkele goedgeklede mannen wereldwijd. Aan u de keuze wie er het strakst in het pak zit. (LP)

Stevens, die bekend werd als Matthew Crawley in het Brits kostuumdrama Downton Abbey, haalde het van de gebruikelijke stijlvolle Britse mannen zoals David Beckham, Daniel Craig, Jude Law, Robert Pattinson en de mannen uit de koninklijke familie. Bij GQ hebben ze allemaal een man crush op de jonge gentleman en zijn ze van mening dat elke GQ man zich zou moeten kleden zoals hun grote voorbeeld. Oscar Wilde zei ooit 'men zou ofwel een kunstwerk moeten zijn, ofwel een kunstwerk dragen', en wie zijn wij om deze dandy tegen te spreken? Ook wij houden van stijlvolle mannen en lijstjes en selecteerden daarom enkele goedgeklede mannen wereldwijd. Aan u de keuze wie er het strakst in het pak zit. (LP)