Van buttfie naar boobfie: Kim Kardashian gooit het over een andere boeg op haar coverbeeld. Geen pronte derrière, maar een opvallend decolleté is het aandachtspunt op de foto.

De natte haren en handdoek rond haar middel doen vermoeden dat het een selfie is die genomen werd na een verfrissende douche. Een stevige laag make-up werd meteen na de wasbeurt aangebracht natuurlijk. Een selfie die dus zowel haar natuurlijke schoonheid als haar glamoureuze kant laat zien.

De beschrijving van Kim Kardashian op de website van Rizzoli luidt: 'De hedendaagse personificatie van Marilyn Monroe, een echt Amerikaans icoon en de voorvechtster van de selfiebeweging.' Het fotoboek zal maar liefst 352 pagina's tellen en beelden bevatten die gedeeld werden via social media, maar ook nieuwe foto's introduceren.

In mei wordt Selfish, het ultieme salontafelboek voor Instagram- en Kardashianfans, gelanceerd. (LP)

Van buttfie naar boobfie: Kim Kardashian gooit het over een andere boeg op haar coverbeeld. Geen pronte derrière, maar een opvallend decolleté is het aandachtspunt op de foto. De natte haren en handdoek rond haar middel doen vermoeden dat het een selfie is die genomen werd na een verfrissende douche. Een stevige laag make-up werd meteen na de wasbeurt aangebracht natuurlijk. Een selfie die dus zowel haar natuurlijke schoonheid als haar glamoureuze kant laat zien. De beschrijving van Kim Kardashian op de website van Rizzoli luidt: 'De hedendaagse personificatie van Marilyn Monroe, een echt Amerikaans icoon en de voorvechtster van de selfiebeweging.' Het fotoboek zal maar liefst 352 pagina's tellen en beelden bevatten die gedeeld werden via social media, maar ook nieuwe foto's introduceren. In mei wordt Selfish, het ultieme salontafelboek voor Instagram- en Kardashianfans, gelanceerd. (LP)