Zangeres Courtney Love kondigde reeds in 2009 aan dat ze een kledingcollectie zou uitbrengen. Het heeft drie jaar geduurd, maar het eindresultaat is er dan toch. 'Never The Bride' werd gelanceerd.

De eerste beelden van de collectie liet de zangeres al los op Twitter waaruit blijkt dat de lijn een mix zal zijn van grunge en de stijl van de jaren '20. Alle stukken zijn trouwens gemaakt van tweedehandskledij. We zien dus vooral veel kant, pailletten, gelaagde rokken en lange zwarte jurken.

De zangeres van de band Hole is heel enthousiast over de collectie: "Deze kledij zou ik willen dragen als ik nog wat jonger was. In de binnenkant van elk stuk zit er trouwens een klein juweeltje ingenaaid waarop 'cunt' staat te lezen", zegt ze in de Huffington Post.

Ze sluit het interview af met te benadrukken dat haar ontwerpen nooit op de website net-a-porter zullen worden aangeboden. Waar en wanneer de collectie wel te koop zal zijn, heeft de 48-jarige zangeres/ontwerpster nog niet laten weten. (RDM)

Zangeres Courtney Love kondigde reeds in 2009 aan dat ze een kledingcollectie zou uitbrengen. Het heeft drie jaar geduurd, maar het eindresultaat is er dan toch. 'Never The Bride' werd gelanceerd. De eerste beelden van de collectie liet de zangeres al los op Twitter waaruit blijkt dat de lijn een mix zal zijn van grunge en de stijl van de jaren '20. Alle stukken zijn trouwens gemaakt van tweedehandskledij. We zien dus vooral veel kant, pailletten, gelaagde rokken en lange zwarte jurken. De zangeres van de band Hole is heel enthousiast over de collectie: "Deze kledij zou ik willen dragen als ik nog wat jonger was. In de binnenkant van elk stuk zit er trouwens een klein juweeltje ingenaaid waarop 'cunt' staat te lezen", zegt ze in de Huffington Post. Ze sluit het interview af met te benadrukken dat haar ontwerpen nooit op de website net-a-porter zullen worden aangeboden. Waar en wanneer de collectie wel te koop zal zijn, heeft de 48-jarige zangeres/ontwerpster nog niet laten weten. (RDM)