Het topmodel heeft de voorbije jaren heel wat geld verdiend. Als het van een Arabische prins afhing, dan had ze daar minstens nog een miljoen bij gedaan. Hij wilde een avondje met haar op stap, dat vertelde ze in een interview met Jonathan Ross.

'Ik heb tijdens mijn modellencarrière al heel wat vreemde vragen voorgeschoteld gekregen, maar de raarste kwam van een Arabische prins', zei ze tijdens The Jonathan Ross Show. 'Hij vroeg me of hij me kon inhuren voor een dineetje. De man wilde me er een miljoen pond voor geven.'

Hoewel het voorstel misschien aanlokkelijk klinkt, weigerde Schiffer vriendelijk. 'Ik geloof dat een ander model akkoord ging. Voor mij telt niet enkel het geld. Ik wil over straat kunnen lopen en me goed kunnen voelen over wat ik doe', vulde ze nog aan. (AB)

Het topmodel heeft de voorbije jaren heel wat geld verdiend. Als het van een Arabische prins afhing, dan had ze daar minstens nog een miljoen bij gedaan. Hij wilde een avondje met haar op stap, dat vertelde ze in een interview met Jonathan Ross.'Ik heb tijdens mijn modellencarrière al heel wat vreemde vragen voorgeschoteld gekregen, maar de raarste kwam van een Arabische prins', zei ze tijdens The Jonathan Ross Show. 'Hij vroeg me of hij me kon inhuren voor een dineetje. De man wilde me er een miljoen pond voor geven.'Hoewel het voorstel misschien aanlokkelijk klinkt, weigerde Schiffer vriendelijk. 'Ik geloof dat een ander model akkoord ging. Voor mij telt niet enkel het geld. Ik wil over straat kunnen lopen en me goed kunnen voelen over wat ik doe', vulde ze nog aan. (AB)