Het Duitse topmodel Claudia Schiffer (39) is vrijdagnamiddag bevallen van een dochter. Dat heeft haar woordvoerdster zaterdag in Londen bekendgemaakt. Moeder en dochter stellen het goed. De naam van het meisje staat nog niet vast. "Momenteel worden geen verdere details vrijgegeven", aldus de woordvoerdster.

Claudia Schiffer heeft samen met haar man, filmmaker Matthew Vaughn, twee kinderen: Caspar (7) en Clementine (5). Schiffer woont tegenwoordig in Londen. Ze poseerde voor de cover van de juni-editie van de Duitse Vogue naakt en hoogzwanger.

Belga/AH.

Het Duitse topmodel Claudia Schiffer (39) is vrijdagnamiddag bevallen van een dochter. Dat heeft haar woordvoerdster zaterdag in Londen bekendgemaakt. Moeder en dochter stellen het goed. De naam van het meisje staat nog niet vast. "Momenteel worden geen verdere details vrijgegeven", aldus de woordvoerdster. Claudia Schiffer heeft samen met haar man, filmmaker Matthew Vaughn, twee kinderen: Caspar (7) en Clementine (5). Schiffer woont tegenwoordig in Londen. Ze poseerde voor de cover van de juni-editie van de Duitse Vogue naakt en hoogzwanger. Belga/AH.