Actrice Claire Danes (33) is bevallen van haar eerste kindje, een zoon. Het jongetje kreeg de naam Cyrus Michael Christopher Dancy.

Claire Danes en haar man Hugh Dancy zijn de trotse ouders geworden van zoon Cyrus Michael Christopher Dancy. Het nieuws van de zwangerschap werd officieel bekendgemaakt in juli en desondanks een groeiende buik bleef actrice Claire Danes acteren in de serie 'Homeland'. Voor haar rol als Carrie won de actrice een Emmy Award en ze had voor deze rol ook een nominatie op zak voor een Golden Globe en SAG Award. (LVR)

Actrice Claire Danes (33) is bevallen van haar eerste kindje, een zoon. Het jongetje kreeg de naam Cyrus Michael Christopher Dancy. Claire Danes en haar man Hugh Dancy zijn de trotse ouders geworden van zoon Cyrus Michael Christopher Dancy. Het nieuws van de zwangerschap werd officieel bekendgemaakt in juli en desondanks een groeiende buik bleef actrice Claire Danes acteren in de serie 'Homeland'. Voor haar rol als Carrie won de actrice een Emmy Award en ze had voor deze rol ook een nominatie op zak voor een Golden Globe en SAG Award. (LVR)