Charlotte Casiraghi is opnieuw het gezicht van de 'Forever Now'-campagne van Gucci. Opvallend: de prinses van Monaco poseert met het 'Flora-sjaaltje', dat haar grootmoeder Grace Kelly, ooit kreeg als geschenk van de familie Gucci.

De dochter van prinses Caroline van Monaco, Charlotte Casiraghi, poseert voor de derde keer al voor het Italiaanse modelabel Gucci. In deze campagne werd Charlotte gefotografeerd door het bekende duo Mert Alas en Marcus Piggott, die eerder ook al Madonna voor hun lens lieten poseren.

Een opvallend item in de campagne is een bloemensjaaltje, want hier zit een verhaal aan verbonden. Het sjaaltje met bloemenprint werd ontworpen voor Rodolfo Gucci, de zoon van oprichter Guccio Gucci, en hij gaf de sjaal aan Grace Kelly in 1966. Zij is de overleden grootmoeder van Charlotte Casiraghi. (LVR)

Charlotte Casiraghi is opnieuw het gezicht van de 'Forever Now'-campagne van Gucci. Opvallend: de prinses van Monaco poseert met het 'Flora-sjaaltje', dat haar grootmoeder Grace Kelly, ooit kreeg als geschenk van de familie Gucci. De dochter van prinses Caroline van Monaco, Charlotte Casiraghi, poseert voor de derde keer al voor het Italiaanse modelabel Gucci. In deze campagne werd Charlotte gefotografeerd door het bekende duo Mert Alas en Marcus Piggott, die eerder ook al Madonna voor hun lens lieten poseren. Een opvallend item in de campagne is een bloemensjaaltje, want hier zit een verhaal aan verbonden. Het sjaaltje met bloemenprint werd ontworpen voor Rodolfo Gucci, de zoon van oprichter Guccio Gucci, en hij gaf de sjaal aan Grace Kelly in 1966. Zij is de overleden grootmoeder van Charlotte Casiraghi. (LVR)