De kleindochter van Grace Kelly vormt een koppel met de Franse acteur Gad Elmaleh. De geruchten waren al een tijdje aan de gang maar nu is het eindelijk officieel. Dat melden verschillende Franse media.

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens een etentje bij vrienden in 2011 en sindsdien werd er volop gespeculeerd. Elmaleh is in Frankrijk een populaire acteur en stand-upcomedian die u misschien kent van films zoals Woody Allens 'Midnight in Paris' en Steven Spielbergs 'Tintin'. De beeldschone Charlotte, dochter van prinses Caroline van Monaco, sierde eerder al de cover van de France Vogue en was vorig jaar het gezicht van de Guccicampagne. Het koppel bevestigde hun relatie op het prestigieuze Bal de la Rose in Monte Carlo, een liefdadigheidsevent van het Grace Kelly fonds.

Charlotte (26) arriveerde op het bal aan de arm van Gad Elmaleh (41)die al een zoon Noé heeft uit een vorige relatie met actrice Anne Brochet. Eerder dit jaar werd het Franse magazine Paris Match al veroordeeld door de rechtbank omdat het vakantiefoto's had gepubliceerd van de twee samen. Het koppel besloot nu eindelijk hun relatie openbaar te maken tot grote vreugde van prinses Caroline die vorige week voor het eerst grootmoeder werd. Haar oudste zoon Andrea en zijn vriendin Tatiana Santo Domingo kregen een zoon die nu derde staat in de rij van troonopvolgers. (AV)

De kleindochter van Grace Kelly vormt een koppel met de Franse acteur Gad Elmaleh. De geruchten waren al een tijdje aan de gang maar nu is het eindelijk officieel. Dat melden verschillende Franse media. Het koppel leerde elkaar kennen tijdens een etentje bij vrienden in 2011 en sindsdien werd er volop gespeculeerd. Elmaleh is in Frankrijk een populaire acteur en stand-upcomedian die u misschien kent van films zoals Woody Allens 'Midnight in Paris' en Steven Spielbergs 'Tintin'. De beeldschone Charlotte, dochter van prinses Caroline van Monaco, sierde eerder al de cover van de France Vogue en was vorig jaar het gezicht van de Guccicampagne. Het koppel bevestigde hun relatie op het prestigieuze Bal de la Rose in Monte Carlo, een liefdadigheidsevent van het Grace Kelly fonds. Charlotte (26) arriveerde op het bal aan de arm van Gad Elmaleh (41)die al een zoon Noé heeft uit een vorige relatie met actrice Anne Brochet. Eerder dit jaar werd het Franse magazine Paris Match al veroordeeld door de rechtbank omdat het vakantiefoto's had gepubliceerd van de twee samen. Het koppel besloot nu eindelijk hun relatie openbaar te maken tot grote vreugde van prinses Caroline die vorige week voor het eerst grootmoeder werd. Haar oudste zoon Andrea en zijn vriendin Tatiana Santo Domingo kregen een zoon die nu derde staat in de rij van troonopvolgers. (AV)