De prinses van Monaco mag zich verwachten aan een telefoontje van het Koninklijke Paleis. Op een jumping in Frankrijk droeg de Monegaskische prinses een indianenkostuum en bepaalde mensen kunnen hier niet echt om lachen.

De kleindochter van Grace Kelly en Gucci-Model, Charlotte Casiraghi, nam deel aan de jumping van de Gucci Masters in Villepinte, Frankrijk. Ze wist zichzelf goed in de kijker te werken, niet enkel omdat ze een uitstekend amazone is, maar vooral door het dragen van een opvallend kostuum.

De verschillende deelnemers op het evenement hadden zich verkleed in engeltjes of Flinstones-personages, maar de 26-jarige Casiraghi en haar paard verkleden zich binnen het thema 'Cowboy en Indiaantje'. De prinses had verf op haar gezicht aangebracht, droeg een verenhelm en koos voor een Pocahontas-pakje. Zelfs haar paard kreeg een likje verf op het aangezicht.

Het duurde niet lang of via de sociale media kwam er reactie op de 'look' van de prinses. Het stoot mensen tegen de borst dat de prinses zich gaat verkleden in een 'cultuur' waarvan ze zelf geen deel ven uitmaakt. Daarnaast ging het voor heel wat mensen te ver om ook het gezicht van het dier te 'decoreren' met een likje verf. Het mag duidelijk zijn: ze hadden meer respect verwacht van de prinses.

Het is voor royals zich altijd een beetje 'op glad ijs' begeven wanneer ze zich verkleden in een bepaald personage. Er zijn altijd mensen voor of tegen en er zal altijd wel commentaar gegeven worden op het verkleedkostuum. Maar het verkleden in Indiaan ligt sinds enkele wegen iets wat gevoeliger. Zo had zangers Gwen Stefani zich in de nieuwe videoclip 'Looking Hot' verkleed in een Indiaan en dit was bij de Indianenbevolking in het verkeerde keelgat geschoten. De clip werd van het internet verwijderd. (LVR)

De prinses van Monaco mag zich verwachten aan een telefoontje van het Koninklijke Paleis. Op een jumping in Frankrijk droeg de Monegaskische prinses een indianenkostuum en bepaalde mensen kunnen hier niet echt om lachen. De kleindochter van Grace Kelly en Gucci-Model, Charlotte Casiraghi, nam deel aan de jumping van de Gucci Masters in Villepinte, Frankrijk. Ze wist zichzelf goed in de kijker te werken, niet enkel omdat ze een uitstekend amazone is, maar vooral door het dragen van een opvallend kostuum. De verschillende deelnemers op het evenement hadden zich verkleed in engeltjes of Flinstones-personages, maar de 26-jarige Casiraghi en haar paard verkleden zich binnen het thema 'Cowboy en Indiaantje'. De prinses had verf op haar gezicht aangebracht, droeg een verenhelm en koos voor een Pocahontas-pakje. Zelfs haar paard kreeg een likje verf op het aangezicht. Het duurde niet lang of via de sociale media kwam er reactie op de 'look' van de prinses. Het stoot mensen tegen de borst dat de prinses zich gaat verkleden in een 'cultuur' waarvan ze zelf geen deel ven uitmaakt. Daarnaast ging het voor heel wat mensen te ver om ook het gezicht van het dier te 'decoreren' met een likje verf. Het mag duidelijk zijn: ze hadden meer respect verwacht van de prinses. Het is voor royals zich altijd een beetje 'op glad ijs' begeven wanneer ze zich verkleden in een bepaald personage. Er zijn altijd mensen voor of tegen en er zal altijd wel commentaar gegeven worden op het verkleedkostuum. Maar het verkleden in Indiaan ligt sinds enkele wegen iets wat gevoeliger. Zo had zangers Gwen Stefani zich in de nieuwe videoclip 'Looking Hot' verkleed in een Indiaan en dit was bij de Indianenbevolking in het verkeerde keelgat geschoten. De clip werd van het internet verwijderd. (LVR)