Het Amerikaanse tijdschrift People heeft de acteur Channing Tatum uitgeroepen tot de meest sexy man op aarde.

Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat Tatum de titel zou krijgen, maar nu is het ook officieel bevestigd. De 32-jarige acteur is vooral gekend van zijn rollen in Step Up, Magic Mike en The Vow.

Channing dacht zelf eerst dat het een grap was en ook zijn vrouw Jenna Dewan-Tatum - die hij leerde kennen op de set van Step Up - was verbaasd toen ze het nieuws hoorde.

Vorig jaar werd Bradley Cooper verkozen en het jaar daarvoor Ryan Reynolds. Mel Gibson was in 1985 de eerste winnaar. (RDM)

Het Amerikaanse tijdschrift People heeft de acteur Channing Tatum uitgeroepen tot de meest sexy man op aarde. Er deden al een tijdje geruchten de ronde dat Tatum de titel zou krijgen, maar nu is het ook officieel bevestigd. De 32-jarige acteur is vooral gekend van zijn rollen in Step Up, Magic Mike en The Vow. Channing dacht zelf eerst dat het een grap was en ook zijn vrouw Jenna Dewan-Tatum - die hij leerde kennen op de set van Step Up - was verbaasd toen ze het nieuws hoorde. Vorig jaar werd Bradley Cooper verkozen en het jaar daarvoor Ryan Reynolds. Mel Gibson was in 1985 de eerste winnaar. (RDM)