De 28-jarige Amerikaanse acteur Chace Crawford - bij menig vrouw eerder gekend als Nate uit Gossip Girl - toont de eindejaarscollectie van de onlinewinkel Mr. Porter.

De onlineshop verkoopt enkel kledij voor mannen en focust op vooral op luxemerken. Om de eindejaarscampagne extra in de kijker te zetten, doen ze beroep op Chace Crawford die voor de gelegenheid enkele van hun topstukken laat zien.

Het resultaat is een stijlvolle zwart-wit video waarin Chace de show steelt. Zo toont hij een roodfluwelen blazer van Dolce & Gabanna en een overhemd van Burberry. De acteur laat verder nog weten dat hij iets anders, iets schokkend wil doen nu Gossip Girl op zijn einde loopt. "Het juiste project moet gewoon nog komen", aldus Crawford. (RDM)

De 28-jarige Amerikaanse acteur Chace Crawford - bij menig vrouw eerder gekend als Nate uit Gossip Girl - toont de eindejaarscollectie van de onlinewinkel Mr. Porter. De onlineshop verkoopt enkel kledij voor mannen en focust op vooral op luxemerken. Om de eindejaarscampagne extra in de kijker te zetten, doen ze beroep op Chace Crawford die voor de gelegenheid enkele van hun topstukken laat zien. Het resultaat is een stijlvolle zwart-wit video waarin Chace de show steelt. Zo toont hij een roodfluwelen blazer van Dolce & Gabanna en een overhemd van Burberry. De acteur laat verder nog weten dat hij iets anders, iets schokkend wil doen nu Gossip Girl op zijn einde loopt. "Het juiste project moet gewoon nog komen", aldus Crawford. (RDM)