Waar anders dan in hipsterville Brooklyn maakt men op ingenieuze wijze komaf met de hersenloze glitz en glam van celebland? Refinery29 spotte koekjes in de vorm van de gezichten van onder meer Beyoncé, Grace Jones en Kate Moss in de trendy bakkerij Kuroiwa Patisserie in Brooklyn en kon het niet laten om zelf een setje te bestellen.

De gevatte fotoslider die de Refinery-redactie maakte alvorens de koekjes te verorberen kan u hier terugvinden. Laat ons nu hopen dat niemand een indigestie overhoudt aan al die oppervlakkigheid.

Waar anders dan in hipsterville Brooklyn maakt men op ingenieuze wijze komaf met de hersenloze glitz en glam van celebland? Refinery29 spotte koekjes in de vorm van de gezichten van onder meer Beyoncé, Grace Jones en Kate Moss in de trendy bakkerij Kuroiwa Patisserie in Brooklyn en kon het niet laten om zelf een setje te bestellen. De gevatte fotoslider die de Refinery-redactie maakte alvorens de koekjes te verorberen kan u hier terugvinden. Laat ons nu hopen dat niemand een indigestie overhoudt aan al die oppervlakkigheid.