Een van 'Hollywoods-droomkoppels' gaat uit elkaar. Na een huwelijk van 13 jaar gaan Zeta-Jones en Douglas elk hun eigen weg. Dat schrijven verschillende media.

Toch moet deze 'tijdelijke scheiding' niet als definitief worden beschouwd. Het koppel gaat een tijdje uit elkaar om hun huwelijk en relatie te evalueren. Dit werd officieel meegedeeld via hun woordvoerder. Dat betekent dat ze nog niet officieel beslist hebben om te gaan scheiden en geen van beide partijen heeft al officieel de scheiding aangevraagd. Er is dus nog hoop.

De afgelopen maanden zijn een moeilijke periode geweest voor het acteurskoppel, die samen twee kinderen, Dylan en Carys, hebben. Zo werden ze geconfronteerd met de kanker van Michael (68) en de bipolaire stoornis van Catherine (43). Het acteurskoppel, dat trouwde in 2000, is niet meer samen gezien sinds 22 april van dit jaar.

Momenteel verblijft Michael Douglas in Europa voor een vakantie en is Catherine thuis in New York. (LVR)

Een van 'Hollywoods-droomkoppels' gaat uit elkaar. Na een huwelijk van 13 jaar gaan Zeta-Jones en Douglas elk hun eigen weg. Dat schrijven verschillende media. Toch moet deze 'tijdelijke scheiding' niet als definitief worden beschouwd. Het koppel gaat een tijdje uit elkaar om hun huwelijk en relatie te evalueren. Dit werd officieel meegedeeld via hun woordvoerder. Dat betekent dat ze nog niet officieel beslist hebben om te gaan scheiden en geen van beide partijen heeft al officieel de scheiding aangevraagd. Er is dus nog hoop. De afgelopen maanden zijn een moeilijke periode geweest voor het acteurskoppel, die samen twee kinderen, Dylan en Carys, hebben. Zo werden ze geconfronteerd met de kanker van Michael (68) en de bipolaire stoornis van Catherine (43). Het acteurskoppel, dat trouwde in 2000, is niet meer samen gezien sinds 22 april van dit jaar. Momenteel verblijft Michael Douglas in Europa voor een vakantie en is Catherine thuis in New York. (LVR)