De 45-jarige Cate Blanchett verwelkomde de kleine Edith in haar gezin. Het nieuws werd officieel bevestigd door een woordvoerder van het koppel. Naar de afkomst, de leeftijd en andere informatie blijft het gissen, want de familie besliste om het qua nieuws hierbij te laten.

Blanchett en haar echtgenoot Andrew Upton hebben al drie zonen: Dashiell (13), Roman (10) en Ignatius (7). Cate zit momenteel volop in de promotietournee van haar film 'Cinderella'. Ze werd ondertussen al gespot op de luchthaven van Los Angeles met Edith op de arm. (AB/via The Telegraph)

De 45-jarige Cate Blanchett verwelkomde de kleine Edith in haar gezin. Het nieuws werd officieel bevestigd door een woordvoerder van het koppel. Naar de afkomst, de leeftijd en andere informatie blijft het gissen, want de familie besliste om het qua nieuws hierbij te laten.Blanchett en haar echtgenoot Andrew Upton hebben al drie zonen: Dashiell (13), Roman (10) en Ignatius (7). Cate zit momenteel volop in de promotietournee van haar film 'Cinderella'. Ze werd ondertussen al gespot op de luchthaven van Los Angeles met Edith op de arm. (AB/via The Telegraph)