Eerlijk gezegd vinden wij het redelijk duidelijk maar voor wie het nog niet had opgemerkt; dit model, Casey Legler, is een vrouw maar klust bij als mannelijk model, zo signaleerde Styleite.

De modewereld zal hier alvast niet van opschrikken; naast transgendermodellen als Lea T en de androgyne Andrej Pejic is Casey Legler helemaal geen vreemd verhaal.

In een interview met TIME legt Legler uit hoe ze begon met modellenwerk om een vriend, de fotograaf Cass Bird, een plezier te doen en hoe ze terechtkwam op de mannenafdeling van Ford Models.

Eerlijk gezegd vinden wij het redelijk duidelijk maar voor wie het nog niet had opgemerkt; dit model, Casey Legler, is een vrouw maar klust bij als mannelijk model, zo signaleerde Styleite. De modewereld zal hier alvast niet van opschrikken; naast transgendermodellen als Lea T en de androgyne Andrej Pejic is Casey Legler helemaal geen vreemd verhaal. In een interview met TIME legt Legler uit hoe ze begon met modellenwerk om een vriend, de fotograaf Cass Bird, een plezier te doen en hoe ze terechtkwam op de mannenafdeling van Ford Models.