In de videoclip van het nummer 'Nothing Came to Me' deelt Cara Delevingne de hoofdrol met de trompet van Donnie Trumpet. Zonder rap of zelfs spraak worden emoties opgewekt door het nummer dat aanvoelt als een soundtrack. Chance legt uit dat hij zoveel mogelijk verschillende emoties wilde opnemen door variërende lagen te verwerken in de melodie.

De Britse Cara Delevingne mocht deze emoties fysiek vertalen en gebruikt iedere spier in haar gezicht om haar emotioneel bereik tentoon te spreiden. Een mooi visitekaartje voor castingbureaus, waar Delevingne tegenwoordig kind aan huis is. De komende maanden zullen we haar acteertalent wel vaker kunnen aanschouwen, aangezien het model ijverig timmert aan haar acteercarrière.

Jake Schreider regisseerde deze allesbehalve conventionele hiphopvideo. (LP)

In de videoclip van het nummer 'Nothing Came to Me' deelt Cara Delevingne de hoofdrol met de trompet van Donnie Trumpet. Zonder rap of zelfs spraak worden emoties opgewekt door het nummer dat aanvoelt als een soundtrack. Chance legt uit dat hij zoveel mogelijk verschillende emoties wilde opnemen door variërende lagen te verwerken in de melodie. De Britse Cara Delevingne mocht deze emoties fysiek vertalen en gebruikt iedere spier in haar gezicht om haar emotioneel bereik tentoon te spreiden. Een mooi visitekaartje voor castingbureaus, waar Delevingne tegenwoordig kind aan huis is. De komende maanden zullen we haar acteertalent wel vaker kunnen aanschouwen, aangezien het model ijverig timmert aan haar acteercarrière. Jake Schreider regisseerde deze allesbehalve conventionele hiphopvideo. (LP)