Het is al de tweede keer dat Delevingne een tattoo laat zetten op korte tijd; eerder deze maand pronkte ze nog met een leeuwenhoofd op de wijsvinger. Beide tatoeages werden bij tattooshop Bang Bang in New York gezet, een plek die ook Rihanna frequenteert.

Delevingne krijgt de laatste tijd overigens veel commentaar op haar vriendschap met Riri; de popster zou een slechte invloed op haar zijn en de schuld dat Cara zich plots zou inlaten met drugs en tatoeages. Enkele fans van het model reageren geschokt op de Instagramfoto, terwijl anderen het dan weer helemaal vinden passen bij het gekke, wilde karakter van het model.

Wat het ook zij, Delevingne is zeker niet het enige topmodel dat inkttekeningen in haar huid liet vereeuwigen. Ook Rosie Huntington-Whiteley, Lily Donaldson, Jessica Stam, Heidi Klum, Gisèle Bündchen, Chanel Iman, Anja Rubik, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio hebben tatoeages. (KS)

Het is al de tweede keer dat Delevingne een tattoo laat zetten op korte tijd; eerder deze maand pronkte ze nog met een leeuwenhoofd op de wijsvinger. Beide tatoeages werden bij tattooshop Bang Bang in New York gezet, een plek die ook Rihanna frequenteert. Delevingne krijgt de laatste tijd overigens veel commentaar op haar vriendschap met Riri; de popster zou een slechte invloed op haar zijn en de schuld dat Cara zich plots zou inlaten met drugs en tatoeages. Enkele fans van het model reageren geschokt op de Instagramfoto, terwijl anderen het dan weer helemaal vinden passen bij het gekke, wilde karakter van het model. Wat het ook zij, Delevingne is zeker niet het enige topmodel dat inkttekeningen in haar huid liet vereeuwigen. Ook Rosie Huntington-Whiteley, Lily Donaldson, Jessica Stam, Heidi Klum, Gisèle Bündchen, Chanel Iman, Anja Rubik, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio hebben tatoeages. (KS)