Schoenmaker blijf bij je leest, een spreekwoord die in vele gevallen van toepassing is. Maar voor het Britse topmodel Cara Delevingne gaat deze vlieger niet op. Delevingne nam een erg geslaagd duet op met singer-songwriter Will Heard.

De 21-jarige Britse zanger en muzikant is al jaren bevriend met het model. Samen namen ze een akoestische versie op van 'The Sun Don't Shine'. In België is dit nummer vooral bekend van de dance-versie die werd opgenomen door de Oostenrijkse producers Klangkarussell.

Heard vertelt in een interview met de Britse Vogue waarom hij werken met Cara zo leuk vindt. 'Haar stem is uniek. Mocht ze een muziekcarrière ambiëren, dan zou die echt succesvol kunnen zijn.' Het is bovendien niet de eerste keer dat Delevingne achter een microfoon plaatsneemt. Ze stond al op het podium met 'bestie' Rita Ora tijdens één van haar concerten in Londen. (AB)

Schoenmaker blijf bij je leest, een spreekwoord die in vele gevallen van toepassing is. Maar voor het Britse topmodel Cara Delevingne gaat deze vlieger niet op. Delevingne nam een erg geslaagd duet op met singer-songwriter Will Heard.De 21-jarige Britse zanger en muzikant is al jaren bevriend met het model. Samen namen ze een akoestische versie op van 'The Sun Don't Shine'. In België is dit nummer vooral bekend van de dance-versie die werd opgenomen door de Oostenrijkse producers Klangkarussell.Heard vertelt in een interview met de Britse Vogue waarom hij werken met Cara zo leuk vindt. 'Haar stem is uniek. Mocht ze een muziekcarrière ambiëren, dan zou die echt succesvol kunnen zijn.' Het is bovendien niet de eerste keer dat Delevingne achter een microfoon plaatsneemt. Ze stond al op het podium met 'bestie' Rita Ora tijdens één van haar concerten in Londen. (AB)