Of liever gezegd, het Britse topmodel is het lijf in de gloednieuwe campagne van het Italiaanse lingeriemerk. Cara Delevingne postte op haar Instagramaccount enkele backstagebeelden.

We kennen de Britse it-girl vooral van haar stoere outfits, inclusief talrijke hoodies. Maar na het reclamefilmpje voor de Japanse webshop La Boo, waarin Delevingne in rode lingerie danst, heeft ze de smaak van sensuele lingerie te pakken. Op haar Instagramaccount deelde het model enkele sneak peeks van de lingerieshoot van La Perla met haar volgers.

Hoewel ze furore maakt in de filmwereld, lijkt Delevingne nog helemaal geen afscheid te hebben genomen van de modewereld. De pas 21-jarige duivel-doet-al werd volgens The Telegraph vorige week nog met complimentjes bestrooid door regisseur Michael Winterbottom voor haar rol in zijn nieuwe film 'The Face of an Angel'. (AB)

Of liever gezegd, het Britse topmodel is het lijf in de gloednieuwe campagne van het Italiaanse lingeriemerk. Cara Delevingne postte op haar Instagramaccount enkele backstagebeelden.We kennen de Britse it-girl vooral van haar stoere outfits, inclusief talrijke hoodies. Maar na het reclamefilmpje voor de Japanse webshop La Boo, waarin Delevingne in rode lingerie danst, heeft ze de smaak van sensuele lingerie te pakken. Op haar Instagramaccount deelde het model enkele sneak peeks van de lingerieshoot van La Perla met haar volgers.Hoewel ze furore maakt in de filmwereld, lijkt Delevingne nog helemaal geen afscheid te hebben genomen van de modewereld. De pas 21-jarige duivel-doet-al werd volgens The Telegraph vorige week nog met complimentjes bestrooid door regisseur Michael Winterbottom voor haar rol in zijn nieuwe film 'The Face of an Angel'. (AB)