Letterlijk en figuurlijk, want het 21-jarige Britse topmodel gaat naakt voor een fotoshoot in het Amerikaanse lifestylemagazine. In het bijhorende interview geeft ze de lezers inkijk in haar persoonlijke leven.

In het interview vertelt Delevingne over haar leven als één van de meest gevraagde modellen ter wereld. Ze haalt niet alleen het nieuws met campagnebeelden van merken als Burberry en DKNY, ook haar beruchte, nachtelijke feestpartijen belanden op de voorpagina's. 'Iedereen maakt zich zorgen', vertelt het topmodel. 'Het is niet eenvoudig voor mijn familie. Ik weet dat ik erg moet opletten, maar mensen moeten beseffen dat ik echt wel voor mezelf kan zorgen.'

Delevingne kan ook rekenen op de hulp van een aantal bekende sterren. Haar beste vriendin, ofte 'wifey', zangeres Rita Ora is haar steun en toeverlaat. Maar Rihanna staat ook altijd klaar om haar met raad en daad bij te staan. Of die raad uiterst betrouwbaar is, laten we even in het midden. In het interview geeft Delevingne zelfs een voorbeeld: 'Toen ik laatst op reis was in Griekenland voelde ik me zo alleen. Ik belde Rihanna en ze vertelde me dat het inderdaad makkelijk is om jezelf te verliezen in je werk, als een vorm van escapisme. Maar als je alleen bent en je hebt zin om te huilen, huil dan.'

Op covers en campagneaffiches ziet het topmodel er altijd stralend uit, maar heel weinig mensen weten dat Delevingne aan psoriasis lijdt. Wanneer ze erg gestresseerd is, flakkert de aandoening op. Tijdens één van de voorbije Parijse Fashion Weeks had ze er ook last van. Kate Moss is haar dan te hulp geschoten. 'Kate zag me zitten in de make-upstoel en vroeg me wat er aan de hand was. En ze zei dat ze me meteen wilde helpen. Ze heeft een dokter voor me geregeld toen', aldus Delevingne. Wie weet gaf Kate Moss ook advies aan Cara voor de fotoshoot in W Magazine, want het is algemeen geweten dat Moss niet terugdeinst voor een streepje naakt. (AB)

Letterlijk en figuurlijk, want het 21-jarige Britse topmodel gaat naakt voor een fotoshoot in het Amerikaanse lifestylemagazine. In het bijhorende interview geeft ze de lezers inkijk in haar persoonlijke leven.In het interview vertelt Delevingne over haar leven als één van de meest gevraagde modellen ter wereld. Ze haalt niet alleen het nieuws met campagnebeelden van merken als Burberry en DKNY, ook haar beruchte, nachtelijke feestpartijen belanden op de voorpagina's. 'Iedereen maakt zich zorgen', vertelt het topmodel. 'Het is niet eenvoudig voor mijn familie. Ik weet dat ik erg moet opletten, maar mensen moeten beseffen dat ik echt wel voor mezelf kan zorgen.'Delevingne kan ook rekenen op de hulp van een aantal bekende sterren. Haar beste vriendin, ofte 'wifey', zangeres Rita Ora is haar steun en toeverlaat. Maar Rihanna staat ook altijd klaar om haar met raad en daad bij te staan. Of die raad uiterst betrouwbaar is, laten we even in het midden. In het interview geeft Delevingne zelfs een voorbeeld: 'Toen ik laatst op reis was in Griekenland voelde ik me zo alleen. Ik belde Rihanna en ze vertelde me dat het inderdaad makkelijk is om jezelf te verliezen in je werk, als een vorm van escapisme. Maar als je alleen bent en je hebt zin om te huilen, huil dan.'Op covers en campagneaffiches ziet het topmodel er altijd stralend uit, maar heel weinig mensen weten dat Delevingne aan psoriasis lijdt. Wanneer ze erg gestresseerd is, flakkert de aandoening op. Tijdens één van de voorbije Parijse Fashion Weeks had ze er ook last van. Kate Moss is haar dan te hulp geschoten. 'Kate zag me zitten in de make-upstoel en vroeg me wat er aan de hand was. En ze zei dat ze me meteen wilde helpen. Ze heeft een dokter voor me geregeld toen', aldus Delevingne. Wie weet gaf Kate Moss ook advies aan Cara voor de fotoshoot in W Magazine, want het is algemeen geweten dat Moss niet terugdeinst voor een streepje naakt. (AB)