Model en enfant terrible Cara Delevingne gaat de Queen achterna en geeft een kersttoespraak via Love Magazine.

Naar aanleiding van de online adventskalender van Love Magazine verblijdde Cara Delevingne ons met een kerstboodschap. Onder de regie van zus Poppy - geen Stanley Kubrick in de maak - geeft het model tips in de trant van 'als je fit wil blijven, blijf dan weg van snoep.'

Gekke outfits en hoedjes zoals onesies en kalkoenhoofddeksels passeren de revue in de online kersttoespraak. De 21-jarige spring-in-'t-veld heeft zich duidelijk geamuseerd met het maken van de alternatieve kerstvideo. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de boodschap hieronder. (LP)

Model en enfant terrible Cara Delevingne gaat de Queen achterna en geeft een kersttoespraak via Love Magazine. Naar aanleiding van de online adventskalender van Love Magazine verblijdde Cara Delevingne ons met een kerstboodschap. Onder de regie van zus Poppy - geen Stanley Kubrick in de maak - geeft het model tips in de trant van 'als je fit wil blijven, blijf dan weg van snoep.' Gekke outfits en hoedjes zoals onesies en kalkoenhoofddeksels passeren de revue in de online kersttoespraak. De 21-jarige spring-in-'t-veld heeft zich duidelijk geamuseerd met het maken van de alternatieve kerstvideo. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de boodschap hieronder. (LP)