Hét model van het moment, Cara Delevinge, wordt een personage in het wereldberoemde videospel Grand Theft Auto V. Ze zal de rol van de Radio DJ in het spel vervullen. Hiermee volgt ze niemand minder dan Karl Lagerfeld op. Cara Delevinge is werkelijk overal. Ze nam onlangs een duet op met Will Heard, speelde een klein rolletje in Anna Karenina en is niet weg te denken van de catwalk en covers van modebladen. Vandaag poste ze een foto op haar Instagram account met het volgende onderschrift: "I am so happy to announce that I will be a radio DJ in @rockstargames new GTA V coming soon! Tune in! Woop woop". Op de bijhorende foto draagt ze een pet met een Los Santos-opdruk, verwijzend naar de fictieve stad in het videospel. Het model zal de plaatjes, die dienen als soundtrack voor de rondrijdende gamers, draaien en aan elkaar praten.

Op zeventien september wordt Grand Theft Auto V op de markt gebracht door Rock Star Games, de makers van het spel. We zijn benieuwd hoe ze Caras persoonlijkheid naar de virtuele gamewereld hebben vertaald. Haar coole tomboylook leent zich alvast perfect voor een spel als GTA. (LP)

Hét model van het moment, Cara Delevinge, wordt een personage in het wereldberoemde videospel Grand Theft Auto V. Ze zal de rol van de Radio DJ in het spel vervullen. Hiermee volgt ze niemand minder dan Karl Lagerfeld op. Cara Delevinge is werkelijk overal. Ze nam onlangs een duet op met Will Heard, speelde een klein rolletje in Anna Karenina en is niet weg te denken van de catwalk en covers van modebladen. Vandaag poste ze een foto op haar Instagram account met het volgende onderschrift: "I am so happy to announce that I will be a radio DJ in @rockstargames new GTA V coming soon! Tune in! Woop woop". Op de bijhorende foto draagt ze een pet met een Los Santos-opdruk, verwijzend naar de fictieve stad in het videospel. Het model zal de plaatjes, die dienen als soundtrack voor de rondrijdende gamers, draaien en aan elkaar praten. Op zeventien september wordt Grand Theft Auto V op de markt gebracht door Rock Star Games, de makers van het spel. We zijn benieuwd hoe ze Caras persoonlijkheid naar de virtuele gamewereld hebben vertaald. Haar coole tomboylook leent zich alvast perfect voor een spel als GTA. (LP)