U wacht allicht - samen met ons- angstvallig op de nieuwste toevoeging aan het Britse koningshuis. Prins William en zijn vrouw Kate verwachten elk moment hun kindje, het Britse volk zet ondertussen flink in op de naam (en het geslacht) van de baby.

Volgens gokkantoor Ladbrokes zijn dit de populairste namen:

Als baby Cambridge een meisje is dan zal ze volgens de Britten naar alle waarschijnlijkheid Alexandra, Charlotte of Victoria genoemd worden, terwijl er ook zwaar ingezet wordt op Diana en Elizabeth als tweede naam. Bevalt Kate van een zoon dan zal er allicht George, James, Philip, Edward of Alexander op het geboortekaartje prijken.

Stiekem houden wij onze vingers gekruist dat William en Kate deze gelegenheid grijpen om een Simba De Eerste ter wereld te brengen (en bijhorend balkonmoment te ensceneren).

U wacht allicht - samen met ons- angstvallig op de nieuwste toevoeging aan het Britse koningshuis. Prins William en zijn vrouw Kate verwachten elk moment hun kindje, het Britse volk zet ondertussen flink in op de naam (en het geslacht) van de baby. Volgens gokkantoor Ladbrokes zijn dit de populairste namen: Als baby Cambridge een meisje is dan zal ze volgens de Britten naar alle waarschijnlijkheid Alexandra, Charlotte of Victoria genoemd worden, terwijl er ook zwaar ingezet wordt op Diana en Elizabeth als tweede naam. Bevalt Kate van een zoon dan zal er allicht George, James, Philip, Edward of Alexander op het geboortekaartje prijken. Stiekem houden wij onze vingers gekruist dat William en Kate deze gelegenheid grijpen om een Simba De Eerste ter wereld te brengen (en bijhorend balkonmoment te ensceneren).