Het kind van Kate and Wills was het onderwerp van heel wat weddenschappen. Nu het geslacht van de baby bekend is restte bookies enkel nog geld te verdienen met de naam van het kind. Er werd hoog ingezet op namen als George, James, Philip, Edward of Alexander, namen met een eeuwenoude traditie aan het Britse hof. Kate en William besloten die traditie duidelijk in ere te houden.

Voluit heet het jongetje George Alexander Louis, waarmee het echtpaar tenminste 1 bandlid van One Direction in de bloemetjes zet.

Wanneer een koninklijke baby geboren wordt moet de naam eerst voorgelegd worden aan de regerende vorst of vorstin. Pas wanneer die de naam goedkeurt mag de naam meegedeeld worden. (KS)

Het kind van Kate and Wills was het onderwerp van heel wat weddenschappen. Nu het geslacht van de baby bekend is restte bookies enkel nog geld te verdienen met de naam van het kind. Er werd hoog ingezet op namen als George, James, Philip, Edward of Alexander, namen met een eeuwenoude traditie aan het Britse hof. Kate en William besloten die traditie duidelijk in ere te houden. Voluit heet het jongetje George Alexander Louis, waarmee het echtpaar tenminste 1 bandlid van One Direction in de bloemetjes zet. Wanneer een koninklijke baby geboren wordt moet de naam eerst voorgelegd worden aan de regerende vorst of vorstin. Pas wanneer die de naam goedkeurt mag de naam meegedeeld worden. (KS)