De Amerikaanse popzangeres Britney Spears heeft haar verloving met haar vroegere manager Jason Trawick verbroken.

Volgens de 31-jarige zangeres gaan het paar in alle vriendschap uiteen. "Ik hou nog steeds veel van hem en we zullen altijd goede vrienden blijven", zei ze in een mededeling die is gepubliceerd op today.com. Ook Trawick putte zich uit in vriendelijke woorden.

Spears en Trawick waren sinds 2009 samen. Ze verloofden zich in december 2011, op de dag van de 40ste verjaardag van Trawick. Britney Spears, die bijna vijftien jaar geleden doorbrak met de hit 'Baby One More Time', was al twee keer getrouwd en heeft twee zonen uit haar huwelijk met Kevin Federline. (Belga/RDM)

De Amerikaanse popzangeres Britney Spears heeft haar verloving met haar vroegere manager Jason Trawick verbroken. Volgens de 31-jarige zangeres gaan het paar in alle vriendschap uiteen. "Ik hou nog steeds veel van hem en we zullen altijd goede vrienden blijven", zei ze in een mededeling die is gepubliceerd op today.com. Ook Trawick putte zich uit in vriendelijke woorden. Spears en Trawick waren sinds 2009 samen. Ze verloofden zich in december 2011, op de dag van de 40ste verjaardag van Trawick. Britney Spears, die bijna vijftien jaar geleden doorbrak met de hit 'Baby One More Time', was al twee keer getrouwd en heeft twee zonen uit haar huwelijk met Kevin Federline. (Belga/RDM)