De Amerikaanse acteur Brad Pitt heeft in een interview gezegd dat hij enkele interieurstukken zal ontwerpen. Dat meldt Architectural Digest.

Brad heeft onder meer een bed, een bad en een eettafel ontworpen en loopt naar eigen zeggen al jaren met het idee rond om meubels te ontwerpen. "Meubeldesign en architectuur spreken me enorm aan", aldus Brad Pitt tegen het architectuurmagazine.

Zijn passie voor interieurdesign is begin jaren '90 begonnen, toen hij zijn eerste ontwerpen op papier heeft gezet. Hoewel hij er zelf niet zoveel van vond, was ontwerper Frank Pollaro wel onder de indruk toen hij de schetsen zag. Hij stelde meteen voor om samen te werken aan een collectie.

Het resultaat van deze samenwerking zal nu binnenkort tentoongesteld worden in New York. Het zou gaan om een heel exclusieve en ook dure collectie, maar over de concrete prijzen en verkooppunten werd nog niets gelost. (RDM)

De Amerikaanse acteur Brad Pitt heeft in een interview gezegd dat hij enkele interieurstukken zal ontwerpen. Dat meldt Architectural Digest. Brad heeft onder meer een bed, een bad en een eettafel ontworpen en loopt naar eigen zeggen al jaren met het idee rond om meubels te ontwerpen. "Meubeldesign en architectuur spreken me enorm aan", aldus Brad Pitt tegen het architectuurmagazine. Zijn passie voor interieurdesign is begin jaren '90 begonnen, toen hij zijn eerste ontwerpen op papier heeft gezet. Hoewel hij er zelf niet zoveel van vond, was ontwerper Frank Pollaro wel onder de indruk toen hij de schetsen zag. Hij stelde meteen voor om samen te werken aan een collectie. Het resultaat van deze samenwerking zal nu binnenkort tentoongesteld worden in New York. Het zou gaan om een heel exclusieve en ook dure collectie, maar over de concrete prijzen en verkooppunten werd nog niets gelost. (RDM)