In 'Celebrate' geeft Pippa Middleton allerlei tips om een gezellig feest te organiseren. Maar de verkoop van het boek wil niet echt vlotten en daar zou haar zus, Kate Middleton, voor iets tussen zitten.

Onlangs bracht Pippa Middleton (29) een eigen boek op de markt 'Celebrate' met tips voor een gezellig en creatief feest. Maar de verkoop van het boek loopt stroef en daar zou haar zus, Kate Middleton, deels verantwoordelijk voor zijn. Pippa heeft namelijk de promotie van haar boek op een laag pitje gezet om Kate te sparen.

Want net op het moment dat het boek van Pippa verscheen, brak het schandaal rond de topless-Kate helemaal los. Daarom besloot Pippa Middleton een grote promotietournee in de Verenigde Staten te annuleren omdat ze vreesde dat dit de zaak enkel maar zou opblazen. Maar deze beslissing lijkt haar nu zuur op te breken. De verkoopcijfers van 'Celebrate' vallen namelijk zo erg tegen, dat de uitgeverij overweegt om een verdere samenwerking met Pippa stop te zetten. (LVR)

In 'Celebrate' geeft Pippa Middleton allerlei tips om een gezellig feest te organiseren. Maar de verkoop van het boek wil niet echt vlotten en daar zou haar zus, Kate Middleton, voor iets tussen zitten. Onlangs bracht Pippa Middleton (29) een eigen boek op de markt 'Celebrate' met tips voor een gezellig en creatief feest. Maar de verkoop van het boek loopt stroef en daar zou haar zus, Kate Middleton, deels verantwoordelijk voor zijn. Pippa heeft namelijk de promotie van haar boek op een laag pitje gezet om Kate te sparen. Want net op het moment dat het boek van Pippa verscheen, brak het schandaal rond de topless-Kate helemaal los. Daarom besloot Pippa Middleton een grote promotietournee in de Verenigde Staten te annuleren omdat ze vreesde dat dit de zaak enkel maar zou opblazen. Maar deze beslissing lijkt haar nu zuur op te breken. De verkoopcijfers van 'Celebrate' vallen namelijk zo erg tegen, dat de uitgeverij overweegt om een verdere samenwerking met Pippa stop te zetten. (LVR)