De voormalige bodyguards van Gisele Bündchen zijn veroordeeld voor poging tot moord naar aanleiding van hun schietpartij op de trouw van het model in 2009. Ze openden toen het vuur op paparazzi. Dat schrijft de Britse Vogue.

Toen Gisele Bündchen in het huwelijksbootje stapte met Tom Brady in 2009 wilden enkele fotografen beelden schieten van de bruid en de bruidegom. De bodyguards van het koppel staken daar echter een stokje voor door te vuren op de fotografen. Niemand geraakte gewond, maar de fotografen dienden wel klacht in.

Rolando Aviles getuigde dat een kogel zijn auto beschadigde en op het nippertje langs hem en zijn collega vloog. De rechtbank in de stad Puntarenas verklaarde de bodyguards schuldig aan poging tot moord. Miguel Solis en Alexander Rivas kregen een gevangenisstraf van vijf jaar en moeten meer dan 7000 euro schadevergoeding betalen aan de fotografen.

Gisele Bündchen heeft nooit gereageerd op het incident, maar haar echtgenoot ontkende dat hun bodyguards gewapend waren tijdens hun huwelijk. (LP)

De voormalige bodyguards van Gisele Bündchen zijn veroordeeld voor poging tot moord naar aanleiding van hun schietpartij op de trouw van het model in 2009. Ze openden toen het vuur op paparazzi. Dat schrijft de Britse Vogue. Toen Gisele Bündchen in het huwelijksbootje stapte met Tom Brady in 2009 wilden enkele fotografen beelden schieten van de bruid en de bruidegom. De bodyguards van het koppel staken daar echter een stokje voor door te vuren op de fotografen. Niemand geraakte gewond, maar de fotografen dienden wel klacht in. Rolando Aviles getuigde dat een kogel zijn auto beschadigde en op het nippertje langs hem en zijn collega vloog. De rechtbank in de stad Puntarenas verklaarde de bodyguards schuldig aan poging tot moord. Miguel Solis en Alexander Rivas kregen een gevangenisstraf van vijf jaar en moeten meer dan 7000 euro schadevergoeding betalen aan de fotografen. Gisele Bündchen heeft nooit gereageerd op het incident, maar haar echtgenoot ontkende dat hun bodyguards gewapend waren tijdens hun huwelijk. (LP)