Twee weken geleden maakte de Amerikaanse actrice bekend dat ze samen met haar man Ryan Reynolds in blijde verwachting is. Op donderdagavond maakte voor het eerst haar opwachting op de rode loper en ze straalde.

Blake Lively droeg voor deze speciale gelegenheid een avondjurk van Michael Kors. Glamoureus met een bollend buikje, Lively schitterde tijdens haar eerste publieke verschijning. Ze sprak er ook met E!News over het nakende moederschap.

'Ik ben opgegroeid in een grote familile, ik was de jongste van vijf. Ik heb dus nooit broers of zussen gehad om mee te helpen opvoeden, maar ik ben wel altijd diegene die kinderen van anderen op de arm neemt. Ik ben dus altijd wel een mama geweest. We zullen dus zien.' (AB)

Twee weken geleden maakte de Amerikaanse actrice bekend dat ze samen met haar man Ryan Reynolds in blijde verwachting is. Op donderdagavond maakte voor het eerst haar opwachting op de rode loper en ze straalde.Blake Lively droeg voor deze speciale gelegenheid een avondjurk van Michael Kors. Glamoureus met een bollend buikje, Lively schitterde tijdens haar eerste publieke verschijning. Ze sprak er ook met E!News over het nakende moederschap.'Ik ben opgegroeid in een grote familile, ik was de jongste van vijf. Ik heb dus nooit broers of zussen gehad om mee te helpen opvoeden, maar ik ben wel altijd diegene die kinderen van anderen op de arm neemt. Ik ben dus altijd wel een mama geweest. We zullen dus zien.' (AB)