De voormalige Gossip Girl-actrice heeft haar handtekening onder een contract met L'Oréal Paris gezet. Lively zal dus het gloednieuwe gezicht zijn van het beautyconcern.

Blake Lively heeft een miljoenendeal gesloten hebben met L'Oréal Paris. Het beautymerk zal Lively vanaf volgend jaar inschakelen als gezicht voor hun campagnes. Nadat het nieuws bekend raakte via E! News, bevestigde L'Oréal Paris meteen de geruchten met een fotopost via Instagram. Op de foto is een stralende Lively te zien die poseert voor een uithangbord van L'Oréal Paris.

Het is niet de eerste keer dat de blondine gevraagd wordt om een beautymerk te vertegenwoordigen. Ze is onder meer het gezicht van het parfum Première van Gucci. Nu ze dus ook voor L'Oréal Paris gaat werken, krijgt Lively het gezelschap van collega's als Jennifer Lopez en Beyoncé. (AB)

De voormalige Gossip Girl-actrice heeft haar handtekening onder een contract met L'Oréal Paris gezet. Lively zal dus het gloednieuwe gezicht zijn van het beautyconcern.Blake Lively heeft een miljoenendeal gesloten hebben met L'Oréal Paris. Het beautymerk zal Lively vanaf volgend jaar inschakelen als gezicht voor hun campagnes. Nadat het nieuws bekend raakte via E! News, bevestigde L'Oréal Paris meteen de geruchten met een fotopost via Instagram. Op de foto is een stralende Lively te zien die poseert voor een uithangbord van L'Oréal Paris.Het is niet de eerste keer dat de blondine gevraagd wordt om een beautymerk te vertegenwoordigen. Ze is onder meer het gezicht van het parfum Première van Gucci. Nu ze dus ook voor L'Oréal Paris gaat werken, krijgt Lively het gezelschap van collega's als Jennifer Lopez en Beyoncé. (AB)