Hoe zou het zijn om als Rihanna door het leven te stappen? Wel op die vraag krijgen we misschien binnenkort een antwoord. Peter Berg heeft zopas met tv- en documentairemaker Matthew Goldberg een nieuw productiebedrijf opgericht. Hun eerste project zal een docu zijn over het leven van Bad Gal Riri.

Berg wil met dit project kijkers de kans geven om op een niet georchestreerde manier een blik te geven op het leven van Rihanna. Het wordt naar verluidt geen muziekfilm, maar een echte karakterstudie van de ster.

Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Het filmdebuut van Rihanna, de film Battleship, is ook van de hand van Berg. (AB)

Hoe zou het zijn om als Rihanna door het leven te stappen? Wel op die vraag krijgen we misschien binnenkort een antwoord. Peter Berg heeft zopas met tv- en documentairemaker Matthew Goldberg een nieuw productiebedrijf opgericht. Hun eerste project zal een docu zijn over het leven van Bad Gal Riri.Berg wil met dit project kijkers de kans geven om op een niet georchestreerde manier een blik te geven op het leven van Rihanna. Het wordt naar verluidt geen muziekfilm, maar een echte karakterstudie van de ster.Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Het filmdebuut van Rihanna, de film Battleship, is ook van de hand van Berg. (AB)