Behati Prinsloo, de toekomstige van Maroon 5-zanger Adam Levine, liet in een interview weten dat ze eigenlijk liever behaloos door het leven stapt. Opmerkelijke uitspraak voor een Victoria's Secret model, niet?In een interview aan de New York Daily News vertelde Prinsloo dat ze, wanneer ze niet aan het werk is, liever geen bh draagt. Ze moedigt bovendien andere vrouwen aan om dit ook te doen. Het model beweert fan te zijn van de all-natural look. 'Ik begrijp niet waarom iedereen zoveel poeha verkoopt rond het onderwerp. Iedereen heeft toch dezelfde lichaamsdelen?' Niet dat Prinsloo ons allemaal wil aanmoedigen om naakt te gaan. 'Maar als het gepast is om er geen te dragen, waarom niet?'

Het Victoria's Secret model mag dan liever haar boezem wat ademruimte geven, haar garderobe telt toch meer dan 50 exemplaren. Maar die zou ze dus naar eigen zeggen liever allemaal weggooien.
Beha-nie voor Behati dus. Sorry, deze konden we niet laten liggen. (AB)

Behati Prinsloo, de toekomstige van Maroon 5-zanger Adam Levine, liet in een interview weten dat ze eigenlijk liever behaloos door het leven stapt. Opmerkelijke uitspraak voor een Victoria's Secret model, niet?In een interview aan de New York Daily News vertelde Prinsloo dat ze, wanneer ze niet aan het werk is, liever geen bh draagt. Ze moedigt bovendien andere vrouwen aan om dit ook te doen. Het model beweert fan te zijn van de all-natural look. 'Ik begrijp niet waarom iedereen zoveel poeha verkoopt rond het onderwerp. Iedereen heeft toch dezelfde lichaamsdelen?' Niet dat Prinsloo ons allemaal wil aanmoedigen om naakt te gaan. 'Maar als het gepast is om er geen te dragen, waarom niet?'Het Victoria's Secret model mag dan liever haar boezem wat ademruimte geven, haar garderobe telt toch meer dan 50 exemplaren. Maar die zou ze dus naar eigen zeggen liever allemaal weggooien. Beha-nie voor Behati dus. Sorry, deze konden we niet laten liggen. (AB)