Er doen geruchten de ronde dat de Amerikaanse zangeres Beyoncé gestrikt is als model voor de Zweedse modeketen H&M.

De geruchten zijn begonnen na het opduiken van foto's van Beyoncé die aan het werk is op een fotoset waar ze model staat voor een collectie beachwear. Het was niet duidelijk voor welk merk ze aan het poseren was, tot medewerker Kimberly Gispon op twitter lost dat de fotoshoot voor het merk H&M is.

De tweet werd echter snel weer verwijderd en zowel H&M als Beyoncé hebben het gerucht nog niet bevestigd. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd. (RDM)

Er doen geruchten de ronde dat de Amerikaanse zangeres Beyoncé gestrikt is als model voor de Zweedse modeketen H&M. De geruchten zijn begonnen na het opduiken van foto's van Beyoncé die aan het werk is op een fotoset waar ze model staat voor een collectie beachwear. Het was niet duidelijk voor welk merk ze aan het poseren was, tot medewerker Kimberly Gispon op twitter lost dat de fotoshoot voor het merk H&M is. De tweet werd echter snel weer verwijderd en zowel H&M als Beyoncé hebben het gerucht nog niet bevestigd. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd. (RDM)