Met zijn camera in de hand filmde manlief Jay-Z een gedurfde sprong van Beyoncé.

De Amerikaanse zangeres houdt duidelijk van hoogtes en uitdagingen. Amper enkele maanden naar haar sprong van de Sky Tower in Auckland, sprong Beyoncé opnieuw van een serieuze hoogte naar beneden. Dit keer filmde ze het niet zelf, maar was manlief Jay-Z cameraman van dienst. Ze sprong van hun jacht in de zee.

Na een korte '1,2,3' sprong ze de zee in. Haar vrienden waren alvast dolenthousiast en moedigde de 32-jarige Beyoncé aan (veilig) van op de boot. Tijdens haar duik weet ze nog te roepen dat ze het 'awesome' vond.

Je kan de video hier bekijken (dit filmpje is wel zonder geluid).

(LVR)

Met zijn camera in de hand filmde manlief Jay-Z een gedurfde sprong van Beyoncé. De Amerikaanse zangeres houdt duidelijk van hoogtes en uitdagingen. Amper enkele maanden naar haar sprong van de Sky Tower in Auckland, sprong Beyoncé opnieuw van een serieuze hoogte naar beneden. Dit keer filmde ze het niet zelf, maar was manlief Jay-Z cameraman van dienst. Ze sprong van hun jacht in de zee. Na een korte '1,2,3' sprong ze de zee in. Haar vrienden waren alvast dolenthousiast en moedigde de 32-jarige Beyoncé aan (veilig) van op de boot. Tijdens haar duik weet ze nog te roepen dat ze het 'awesome' vond. Je kan de video hier bekijken (dit filmpje is wel zonder geluid).(LVR)