Beyoncé Knowles heeft verklapt dat ze bezig is met het maken van een biografische documentaire. Het zou gaan om een 'intieme en onthullende film' over haar muzikale carrière en haar persoonlijk leven. Dat maakte de 31-jarige zangeres zelf bekend aan diverse Amerikaanse media.

Voor haar documentaire werkt Beyoncé samen met de Amerikaanse zender HBO. Beyoncé zal gedurende een periode gefilmd worden, maar er zullen ook beelden toegevoegd worden van Beyoncé's hand zelf. Zo laat ze onder meer zien hoe haar privéleven eruit ziet en op welke manier ze met het prille moederschap omgaat. Zo beviel ze begin dit jaar van een dochter, Blue Ivy Carter.

De documentaire, voorlopig zonder titel, zal in februari worden uitgezonden. (LVR)

Beyoncé Knowles heeft verklapt dat ze bezig is met het maken van een biografische documentaire. Het zou gaan om een 'intieme en onthullende film' over haar muzikale carrière en haar persoonlijk leven. Dat maakte de 31-jarige zangeres zelf bekend aan diverse Amerikaanse media. Voor haar documentaire werkt Beyoncé samen met de Amerikaanse zender HBO. Beyoncé zal gedurende een periode gefilmd worden, maar er zullen ook beelden toegevoegd worden van Beyoncé's hand zelf. Zo laat ze onder meer zien hoe haar privéleven eruit ziet en op welke manier ze met het prille moederschap omgaat. Zo beviel ze begin dit jaar van een dochter, Blue Ivy Carter. De documentaire, voorlopig zonder titel, zal in februari worden uitgezonden. (LVR)