Na haar pixie coupe en een bobkapsel grijpt Beyoncé opnieuw terug naar lange, krullende lokken. Dit keer ging ze voor een platinablonde versie.

Tijdens een basketbalmatch op donderdag verscheen de Amerikaanse popster met een gloednieuw kapsel. Beyoncé was de dag ervoor ook al op de set van een 'geheime' videoshoot gespot met haar lange, platinablonde lokken. Met deze coupe lijkt ze weer de weg op te gaan van haar 'Sasha Fierce'-periode. De zangeres werkte haar look af met donkerrode lippen en een eenvoudige witte T-shirt.

Volgens Glamour ging het er romantisch aan toe tussen Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z. Iets wat veel tabloidkranten zal verbazen. In de Britse roddelkrant The Daily Mirror stond echter te lezen dat Jay-Z na zijn optreden in het Antwerpse Sportpaleis bijna 6000 euro had gespendeerd aan champagne voor een Antwerpse schone Claudia Scheelen. Hij zou haar vertelt hebben dat, hoewel hij de hele wereld rondreist, de Antwerpse meisjes de mooiste zijn. (AB)

Na haar pixie coupe en een bobkapsel grijpt Beyoncé opnieuw terug naar lange, krullende lokken. Dit keer ging ze voor een platinablonde versie.Tijdens een basketbalmatch op donderdag verscheen de Amerikaanse popster met een gloednieuw kapsel. Beyoncé was de dag ervoor ook al op de set van een 'geheime' videoshoot gespot met haar lange, platinablonde lokken. Met deze coupe lijkt ze weer de weg op te gaan van haar 'Sasha Fierce'-periode. De zangeres werkte haar look af met donkerrode lippen en een eenvoudige witte T-shirt.Volgens Glamour ging het er romantisch aan toe tussen Beyoncé en haar echtgenoot Jay-Z. Iets wat veel tabloidkranten zal verbazen. In de Britse roddelkrant The Daily Mirror stond echter te lezen dat Jay-Z na zijn optreden in het Antwerpse Sportpaleis bijna 6000 euro had gespendeerd aan champagne voor een Antwerpse schone Claudia Scheelen. Hij zou haar vertelt hebben dat, hoewel hij de hele wereld rondreist, de Antwerpse meisjes de mooiste zijn. (AB)